Beste ouders en verzorgers,

In verband met de versoepeling van de maatregelen rondom het Covid-19/Corona-virus, is de praktijk met ingang van 13 mei jl. weer open. We houden ons echter strikt aan de geldende adviezen van de overheid/RIVM. De behandelsetting zal gefaciliteerd worden met een ruimere afstand tussen uw kind en de therapeut.

Hygiƫne van de (kinder)oefentherapeut door regelmatig handen wassen wordt in acht genomen. De oefenruimte, het spel en het oefenmateriaal worden regelmatig gereinigd. Het is aan u , ouders/verzorgers om te kiezen om naar de praktijk te komen of te kiezen voor online-behandelingen en/of telefonische adviezen.

Indien u uw kind voor het eerst wilt aanmelden dan is dat weer mogelijk!

Alle bovenstaande manieren van werken worden volledig vergoed door de zorgverzekeraars. Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen middels dit telefoonnummer: 06 410 66 150 of mail naar: info@kinderoefentherapie-limburg.nl.

Babs van Nesselrooij

Anouk van de Schoor

Ik ben aangemeld bij het Platform Kinderoefentherapie en Slaapoefentherapie. Ik sta ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici onder nummer 09901692594 en ben lid van de beroepsvereniging VVOCM.

Lees meer over kinderoefentherapie of slaapoefentherapie.